Головна » 2007 » Вересень » 05
Команда дослідників під керівництвом Аттіліо дель Ре (Attіlіo Del Re) з католицького університету італійського міста П'яченця (Pіacenza's Catholіc Unіversіty) приготувала "ідеальне" морозиво. Фахівці одержали "оптимізований холодний десерт" у відповідності зі середземноморською дієтою. До складу "ідеального морозива" входять традиційні компоненти: молоко, яйця й цукор, але зі зниженим вмістом жирів і підвищеним вмістом білків. Оптимізоване морозиво містить 30% жиру, 15% білка й 55% цукру, що є органічною заміною разового прийому їжі, стверджують творці. Дієтологи не рекомендують традиційне морозиво через дуже високий вміст жирів. Деякі сорти вершкового морозива із фруктами містять таку кількість калорій, що порівнянно із цілим біфштексом.

Термін "середземноморська дієта" ввів доктор Енсель Кіс (Ancel Benjamіn Keys) в 1945 році. Вивчаючи можливий зв'язок між особливостями харчування й "хворобами достатку", ... Читати далі »
Переглядів: 835 | Додав: damar | Дата: 05.09.2007 | Коментарі (0)