DAMAR
|
|
damar | Дата: Середа, 01.08.2007, 18:56 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| *** День – ніч, Година – вік, Розлука і кохання. Лиш слово „Так”, а, може, „Ні”, Майбутнє щастя чи страждання? Я! – Ти? Лиш двоє Чи Ми різні? Тріолет нашого життя Буває мить, Коли здається, Набридло жить. Буває мить. Усе шумить, І серце б‘ється. Буває мить, Що світ сміється. *** Коли ти бачиш те, Чого не бачать інші, Тебе звуть дивним, Хоч дивні вони, Затьмарені буденщиною. *** На столі лежав клапоть паперу, Неживий і сумний. Та як тільки пітьма прилетіла, Став веселий ураз. Світло від мороку ... знаєш – світліше. Дивно, тобі не здається? Він був чистий, як сніг, Але чорне – життя дарувало йому.
Каждый счастлив на столько, на сколько сам таковым себя считает
|
|
| |
damar | Дата: Середа, 01.08.2007, 18:58 | Повідомлення # 2 |
Admin
| ЛСД бере своє Помада в неї на губах, Не макіяж, а штукатурка. Іде собі вся у сльозах, Від заметілі, мов Снігурка. Надії знов зазнали крах, І щастя грається у жмурки. Іде собі вся у сльозах, Ковтаючи свої пігулки. І, мов далекий синій птах, Вся вільна. Долі подарунки? Та вже не тіло, тільки прах, Танцює з мертвими мазурку. *** Пробило світло цю пітьму. А що із того, Все ще сіре. І тільки я один живу У цій системі. В одну лиш мить змінився світ, І вже нічого тут не вдієш. Ти хочеш вмерти, а я – жить, У кожного свої проблеми. Хай зникне осінь та зима, І перестане битись серце, Завжди залишиться душа, Що не підвладна пані Смерті. *** Дарована природою краса, Та жаль, її ти не помітив, Часу нема, часу нема, А тихий, безтурботний вітер Весну вже пестить у вікна, Дерев і досі сплячих віти. Вона іще така проста, Така наївна і мінлива. А що для тебе та краса? Простий пейзаж біля вікна.
|
|
| |
damar | Дата: Середа, 01.08.2007, 19:00 | Повідомлення # 3 |
Admin
| *** Червоне, чорне, біле, сіре Спостерігають за тобою, Живуть своїм життям, Чекають вас. Хоч знають – їх і не помітять Вони завжди були і будуть, А ви не вічні – Прийшли, пішли і зникли, А потім інші прилетіли, Маячать перед ними, Свої проблеми І знову пустота. Червоне, чорне, біле, сіре А з ними я. Їх погляди на себе І на вікно, що бачить світ Здаля. Червоне, чорне, біле, сіре Лиш фарби – та такі живі. *** Краса тілесна і духовна Дурманить голову мені. Самотня постать у вікні Така мрійлива і безмовна. Мов шепотіла уві сні… І ця симфонія любовна Була незвична та змістовна, І так звучала в тишині! Єства шальний потенціал, Моїх думок бентежних бал, І сотні ніжних почуттів, Твій погляд знову відчинив. І так мрійливо і пестливо Дививсь на тебе як на диво.
|
|
| |
damar | Дата: Середа, 01.08.2007, 19:08 | Повідомлення # 4 |
Admin
| *** Цей світ, як текст. Він має безліч крапок. Здоровий глузд не діє більше тут. І як із книги невідомий клапоть, Ось так його ніколи не збагнуть. *** Віддай мою тінь! Ми – нерозлучні. Тільки вона зі мною завжди. Сам на сам: Я і ти. Жорстока ніч, Верни мене… Мені. *** Двоє проходили поруч, Такі бажані одне одному, Самотні, сумні. Занадто скромні. Скільки симпатії, Але так і не вистачить Сміливості, Щоб познайомитись. Сьогодні знову будуть Мріяти, Про палкі почуття… А завтра зустрінуться, Пройдуть поруч І … розійдуться, Зітхаючи… *** Не тобі чорний кіт перейшов дорогу: Він чекав її, а вона пройшла. Не для тебе той сніг прилетів до порога, І не ти цілував її ніжні вуста. А сьогодні йшов дощ і ховав твої сльози, Він хотів зрозуміти тебе, та не зміг. Тільки вітер блукав, і зрадливі морози Десь гукали до себе невпевнений сніг. Не тобі чорний кіт перейшов дорогу: Він чекав її, а вона пройшла. Не для тебе той сніг прилетів до порога, І не ти цілував її ніжні вуста.
|
|
| |
Нонка | Дата: Середа, 01.08.2007, 21:57 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Група: Модераторы
| Дима ты просто Большая Умница!!!У тебя талант!!!Молодец...
|
|
| |
damar | Дата: Середа, 01.08.2007, 22:32 | Повідомлення # 6 |
Admin
| Quote (Нонка) hands respect Дима ты просто Большая Умница!!!У тебя талант!!!Молодец... спасибо
|
|
| |
SEM | Дата: Середа, 01.08.2007, 22:39 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
Група: Проверенные
| Прекрасная проза. . Сам придумал? Добавлено (01.08.2007, 23:39) --------------------------------------------- Єсли да то у тя как сказала Нонка талант!!!
|
|
| |
lana | Дата: Четвер, 02.08.2007, 12:02 | Повідомлення # 8 |
Генерал-майор
| Ти жінка. В цім твоя межа. Твій місяць спить, як срібна блешня. Як прянощ з кінчика ножа, У кров утрушено залежність. - Осінь. Раннє смеркання. Твань - і кроки, як гумові... Ця любов - не остання, Ти даремно так думаєш. - Чужі рядки. Але такі проникливі...
Величайшая наша трагедия в том, что мы не знаем, что делать с жизнью
|
|
| |
moped | Дата: Четвер, 02.08.2007, 12:04 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| офигеть талант у вас у всех индиго мля )
|
|
| |
SAshoK | Дата: П`ятниця, 03.08.2007, 17:21 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дамар я опять не дочитал но и тебе +1
|
|
| |
СержЫк | Дата: П`ятниця, 03.08.2007, 19:47 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| SAshoK, ти чо засипаеш что не дочитуеш ? вообще поезии классс супер надо талант шоб так написатть
|
|
| |
DarthSat | Дата: Субота, 25.08.2007, 15:52 | Повідомлення # 12 |
Група: Видалені
| респект поэтам)))) мож и мне чото написать?))))
|
|
| |
lana | Дата: Субота, 25.08.2007, 16:05 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
| Почему нет? Конечно мож)
Величайшая наша трагедия в том, что мы не знаем, что делать с жизнью
|
|
| |
DarthSat | Дата: Субота, 25.08.2007, 16:06 | Повідомлення # 14 |
Група: Видалені
| ну раз ты разрешаешь....
|
|
| |
damar | Дата: Субота, 25.08.2007, 19:10 | Повідомлення # 15 |
Admin
| Quote (DarthSat) мож и мне чото написать?)))) можно конечно же...только свое...
|
|
| |